Palvelut yrityksille ja yhdistyksille

Yrityksille mm. luennot

Potilas-ja muut yhdistykset

Hoivakodit ja asumisyhteisöt

Tiedon ja kokemuksen yhdistelmällä tarjoan ainutlaatuiset palvelut

KIPINÄLUENTO

Halutusta teemasta, esim.:
Vammaisuuden vaikutus seksuaalisuuteen
Seksuaalisuus murrosiässä
Seksuaalinen yhdenvertaisuus

KIPINÄÄ PARISUHTEESEEN 

Vietä viikonloppua parisuhdetta parantaen. Tuotan koko sisällön tai pyydetyt luennot.

Tarkoitus: Antaa eväitä parisuhteen haasteista selviämiseen. Erityisesti toisen tai molempien vammaisuuden mukanaan tuomien suurten ja pienten ongelmien ratkaisujen löytämiseen.

KIPINÄTUOKIO 

Erilaisilla kursseilla seksuaalisuudesta kertominen ja puhuminen. Keskustelu seksuaalisuudesta on luonteva ja toivottu osa monia kursseja. Tarkoitus: Hyvin käytönnönläheisesti esim. yhden vammaisryhmän kuntoutuskurssin osana tuoda esiin seksuaalisuus. Tämä yleensä askarruttaa melkein kaikkia, mutta siitä on vaikea puhua. Luennon valmisteluaika 3 x luennon pituus. 

KIPINÄÄ SILMÄKULMASSA

Esimerkiksi asumisyksiköissä vammaisten kanssa työskenteleville tietoa seksuaalisuudesta.

Tarkoitus: Antaa jokaiselle vammaisen kanssa työskentelevälle ymmärrystä kohdata asiakkaittensa seksuaalisuuteen liittyviä asioita.

RÄÄTÄLÖITYÄ PALVELUA TAKUULLA

Jokainen tilaisuus ja tapaaminen rakennetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Voin pitää luentoja eri aiheista suurille ihmisjoukoille tai ryhmäkeskusteluja. Olen huomannut seksuaalisuuden olevan jokaiselle arka puheenaihe.

Olenkin todennut, että muutama tapaamiskerta on parempi kuin yksi. Ensimmäisellä kerralla vähän herättelisin aiheeseen, ja seuraavalla kerralla yleisö uskaltaisi olla jo enemmän mukana.

Osaan siis kouluttaa vammaisten kanssa työtä tekeviä kuten asumispalveluhenkilökuntaa tai henkilökohtaisia avustajia, oikealla näkökulmalla. Olen myös kokemuskouluttaja eli tuon jokaiseen tilanteeseen myös jotain omakohtaista.

Useamman kerran palveluissa Ilon Kipinän riskittömän ostamisen takuu: Jos ei ole tyytyväinen, rahat takaisin kahden kerran jälkeen.

TILAA PALVELU

Lähetä kuvaus tarpeestanne ja olen yhdessä pikimmiten. Räätälöin myös mielelläni juuri tarpeisiin sopivan palvelun.

Voit käyttää sähköpostia tai yhteydenottolomaketta. Puhelimitse tavoitat minut numerosta 044-0639863.

HINNAT

Kaikki yllä olevat palvelut: 77 € / t + ALV (ja matkakulut)

Luennon valmistelu 3 x luennon pituus.

Lapset

Lapsille turvakasvatusta Leikki-ikäisten kanssa seksuaalikasvatus on turvakasvatusta. Kuka saa koskea sinuun? Mihin ja miten saa koskea? Käydään läpi omien vartaloiden rajoja. Lasten kanssa puhutaan myös turva-aikuisista. Kenelle kertoa, jos joku kohtelee tai koskettaa epämiellyttävällä tavalla?

Murrosikäiset

Murrosiän muutoksia Kouluikäisten kanssa käydään läpi murrosiässä tapahtuvia mielen ja kehon fyysisiä muutoksia, ihastumista, rakastumista, seurustelua, seksuaalisuuden monimuotoisuutta (muitakin kuin heterosuhteita), lisääntymisterveyden faktoja (=miten lapsia tehdään?), turvaseksiä, ehkäisykeinoja, seksitauteja, pornoa, hyväksikäyttöä jne.

Aikuiset

Aikuisille Aikuisten kanssa keskustellaan mm. parisuhteiden aloittamisista ja päättymisistä, yksinjäämisen pelosta, halusta ja haluttomuudesta, sekä lapsien vaikutuksesta parisuhteeseen tai lapsettomuudesta.

Seniorit 

Senioreille anatomiaopetusta Senioreiden kanssa aiheet voivat olla samoja kuin muillakin ryhmillä. Heille tärkeitä asioita ovat esimerkiksi liukuvoiteiden tarpeellisuus, halu ja haluttomuus, intiimialueiden anatomia, uusien suhteiden luominen, seksiapuvälineet ja lääkehoitomuodot.